Auto djelatnosti

Sva vozila koja imamo u ponudi su servisirana i pouzdana, Vaša sigurnost i zadovoljstvo su nam na prvom mjestu. Imamo bogatu ponudu vozila po pristupačnim cijenama različitih proizvođača i različitih godišta. Naravno, izuzetno je važno znati i od koga kupujete to vozilo te da imate potpuno povjerenje u prodavača i tvrtku koju on predstavlja.

 

Zbog svega toga, a poučeni iskustvom, CarTher Vam nudi kvalitetna, rabljena vozila s garancijom, bez ikakvih iznenadnih i neželjenih troškova, po izrazito povoljnim cijenama. U sklopu CarThera, možete se koristiti i uslugama vučne službe, najam automobila sa ili bez vozača, možete zamijeniti gume na svom vozilu, napraviti brzi servis i zamjenu ulja za sve modele vozila te po potrebi pripremiti Vaše vozilo za tehnički pregled, uz naravno, najpovoljnije cijene.

CarTher – ime kojem vjerujete, usluge koje će Vas oduševiti

Ako tražite pouzdano rabljeno vozilo po pristupačnoj cijeni, na pravom ste mjestu!

Iznajmljivanje osobnih vozila

_


Svako naše vozilo prolazi detaljan pregled radi sigurnosti naših korisnika. Naša su vozila pokrivena osiguranjem putnika, obveznim osiguranjem, kasko osiguranjem. U ponudi imamo osobne automobile različitih marki, veličina i cijena, ovisno o vašim željama i potrebama. Trebate dugoročni ili kratkoročni najam, obratite nam se s povjerenjem, tu smo za Vas!

Kupoprodaja vozila

_

Tražite gradski automobil, sportski terenac, obiteljski automobil, teretno vozilo? Možete pronaći sve na jednom mjestu. Držimo i nabavljamo automobile svih marki, izuzetne kvalitete. Svi automobili održavani su i imaju servisne knjižice. Ako imate posebnih zahtjeva i želja za određenim automobilom, opremom, godištem, bojom, možemo pronaći auto idealan za Vas. Možemo Vam pomoći kod prodaje i oglašavanja Vašeg starog automobila, predajte to u ruke našeg stručnog tima. Uz sve pogodnosti, uslužno osoblje, kod nas pronađite povoljnije i pristupačnije cijene! Naš moto, Vaša je sigurnost i zadovoljstvo!

Servisiranje automobila

_

Nudimo Vam uslugu automehaničarskih popravaka, u auto servisu CarTher, auti se prihvaćaju bez dugog čekanja, a sam kvar rješava se u najkraćem mogućem roku uz stručne ruke naših automehaničara. Izuzetno je bitno odabrati pravi servis, kako bi bili sigurni da bez razmišljanja stižete na vaše odredište. Naš servis nalazi se u Zagrebu, Planinska 13, u sklopu autopraonice „Hampy“. Čekaju Vas stručne ruke i odgovori na Vaša pitanja. Kod nas možete nabaviti sve vrste dijelova za Vaše limene ljubimce po povoljnijim cijenama. Za sve ostale informacije javite se našem timu!

  • Adresa:Trg kralja Tomislava 12, Koprivnica
  • Ivan Živković, direktor:+385(0)91 8841 902
  • Email:info@carther.hr

Pošaljite nam poruku

Kontakt adrese: 

  • info@carther.hr
  • radiona@carther.hr
  • prodaja@carther.hr
  • iznajmljivanje@carther.hr
[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right