Fizioterapeutske masaže

Nalazimo se u ulici Zvonimira Rogoza 4, na Savici. Naš salon nalazi se na mirnoj i tihoj lokaciji koja vašem umu i tijelu dopušta da se potpuno opuste. Uz ugodan ambijent, glazbu, stručne ruke, dođite i priuštite sebi i svojim bližnjima bijeg iz svakodnevne rutine, vrijeme stvoreno samo za Vas.

 

Prilagođavamo se Vašim potrebama i zahtjevima. Slušamo Vaše želje i potrebe. Vaš osmijeh i bolji osjećaj u tijelu i umu naša je motivacija.
Koristimo preparate visoke kvalitete koji ne izazivaju alergijske reakcije.

Osjećajte se bolje, živite kvalitetnije

Vaš osmijeh i bolji osjećaj u tijelu i umu naša je motivacija.

Klasična masaža

_

Klasična masaža smanjenje napetosti i povećanje fleksibilnosti mišića, smanjenje boli i spazma i odstranjene mrtve stanice s kože, poboljšanje stanje kože i detoksikacija organizma, smanjenje mentalnog stresa i povećanje radne sposobnosti, stabilizacija živčanog sustava, smanjenje boli u leđima i vratu, poboljšanje cirkulacije krvi i limfe, normalizacija metabolizma i smanjenje krvnog tlaka, održava tijelo u formi i pomaže u reguliranju tjelesne težine. Vrlo je efikasna kod smanjenja raznih bolova.

 

Omekšava tkivo, povoljno djeluje na metabolizam i kao najveći značaj klasične masaže jest otklanjanje stresa. Već nakon prvoga tretmana osjetit će te iznimnu opuštenost tijela, a postane li vam redovan ritual (barem dva puta mjesečno), tijelu ćete vratiti gipkost i lakoću pokreta, kao i održati zdravi duh i top formu. Sama klasična masaža bazira se na tretiranju mišića, otklanjanja napetosti, stresa i poboljšavanju cirkulacije.

Sportska masaža

_

Sportska masaža tijekom treninga u organizmu dolazi do niza mikrotrauma. Tome su prvenstveno izloženi mišići, tetive i ligamenti. Tijelu je, nakon napora, potreban odmor da bi se lakše oporavio od treninga. Najbolji način za ubrzanje oporavka mišića nakon treninga jest sportska masaža. Naprosto je nužnost za svakoga koji želi napredovati u sportskome smislu. Bilo da se natjecatelj, rekreativac ili profesionalac, kvalitetan napredak nije moguć bez odgovarajućeg tretmana masaže.

 

Uz redovne tretmane vaši rezultati biti će bolji i kvalitetniji. Imati će te više energije i brže stizati do zadanih ciljeva. Mišići će vam postati gipkiji i manje podložni ozljedama. Povećat će vam se opseg kretnji, ubrzati regeneracija tkiva i krvotok. Sve to učiniti će vas spremnijima i uspješnijima u novim sportskim izazovima, bili oni profesionalni ili rekreativni. Jedan od glavnih ciljeva je smanjiti mišićnu napetost i postići duboku tjelesnu i psihičku opuštenost.

Anticelulitna masaža

_

Anticelulitna masaža kvalitetnom i stručnom anticelulitnom masažom smanjujemo količinu masnih stanica, potičemo cirkulaciju što dovodi do detoksikacije organizma i rješavanje otpadnih tvari. Vratiti će elastičnost kože i podići tonus mišića. Toplina trenja koja nastaje prilikom tretmana, razbija masne čvoriće i stimulira protok limfe.

 

Također direktno djeluje na one dijelove tijela, poput unutarnje strane koljena i gornjeg vanjskog dijela bedra, na koje se teško utječe vježbanjem. Potrebno je više tretmana da bi anticelulitna masaža u potpunosti ostvarila očekivanja, ali zadovoljstvo koje će proizići iz toga je neprocjenjivo.

Aromaterapeutska masaža

_

Aromaterapeutska masaža ako volite prirodne metode održavanja zdravlja, okrenite se eteričnim uljima. Aromaterapeutska masaža je umijeće iscjeljivanja koje koristi eterična ulja aromatičnih biljaka i drveća kako bi očuvali smirenost tijela i uma. Mnoga ulja djeluju blagotvorno na zdravlje. Uz stres aromaterapijom je moguće liječiti širok niz simptoma i boljki, uključujući bolove u tijelu i mišićima, glavobolje i migrene, probleme dišnog i probavnog sustava, probleme s cirkulacijom, simptome menopauze i menstruacije, depresiju…

 

Kao bazno ulje koristi se ulje badema, koristimo 100% prirodna eterična ulja prilagođena Vašim potrebama. Eterično ulje lavande, ružmarina, mente, limuna, mirta, đumbir, bor… Svako ulje ima određeno svojstvo i djelovanje. Aromaterapijskom masažom nanosimo mješavinu ulja na kožu, molekule ulja ulaze u kožu kroz pore, putem krvi i limfe te kolaju po cijelom organizmu. Mješavinu ulja prilagođavamo Vašim potrebama, sve detalje za odabir ulja kreiramo tokom razgovora i dogovora termina.

Antistres masaža

_

Antistres masaža masaža cijelog tijela otklonit će sav nakupljeni stres. Opustiti, umiriti i napuniti vas novom svježom energijom. Blagim i laganim pokretima, doživite oazu mira uz mirnu i opuštajuću glazbu. Uzročnih mnogih bolesti i kao glavni okidač navodimo stres. Riješite se stresa i briga, donesite dobro sebi i svom organizmu.

Limfna drenaža

_

Limfna drenaža koristi se kod otečenih nogu ili sindroma teških nogu, kod limfedema, nakon kirurških zahvata, ako imate problem s celulitom, kod problema ispucalih kapilara ili proširenih vena, kod sportskih ozljeda, ako ste istegnuli ili iščašili zglob, kod napuhnutog i opuštenog izgleda lica, imate glavobolje i migrene…

 

Uklanja metabolički otpad, višak vode, toksine, bakterije, velike proteinske molekule i strane tvari iz tkiva. Svojim preciznim, nježnim i ritmičkim pokretima uvelike ublažava signal boli koji se šalje mozgu. Opušta živčani sustav što pomaže u oslobađanju od stresa. Pomaže tijelu da se brže izliječi od ozljede, kirurške traume, kroničnih stanja i edema. Pomaže u smanjivanju i zacjeljivanju ožiljaka.

Masaža stopala

_

Refleksoterapija (refleksologija) je posve prirodan i vrlo učinkovit pristup očuvanja zdravlja koji se primjenjuje od davnina u raznim tradicijama. Znanja mudrog istoka polako, ali sigurno nalaze put do nas zapadnjaka jer imamo sve veću potrebu za prirodnim pristupima zdravlju i dobronamjernim ljudskim dodirom koji gotovo iščezava iz naše svakodnevice. Tretman refleksologije stopala se najčešće radi na stopalima jer je iskustvo kroz tisuće godina pokazalo da tretmani na stopalima daju najbolje rezultate. Riječ refleksoterapija dolazi od riječi refleksija ili odraz, dakle stanje našeg tijela očituje se u zonama na našim stopalima.


Zone na našim stopalima su živcima povezane sa svim našim organima i raznim tkivima u tijelu. Tretiranjem zona na stopalima koje su kod svakoga osjetljive na osebujan način, djelujemo uravnotežujuće na organe i tkiva u tijelu koji su povezani s tim zonama i tako pomažemo tijelu da lakše izađe na kraj s raznim tegobama. Za vrijeme i nakon tretmana možete iskusiti osjećaj neopisive ugode i osjećaj da ste potpuno utonuli u podlogu na kojoj ležite zbog duboke opuštenosti. Do takve opuštenosti dolazi jer refleksoterapija izuzetno povoljno djeluje na naš živčani sustav. Refleksoterapija je dobrodošla za ljude svih dobi i trudnice iza 3. mjeseca trudnoće kojima se tako mogu olakšati mnoge tegobe s kojima se susreću.

Refleksoterapija

_

Refleksoterapija (refleksologija) je posve prirodan i vrlo učinkovit pristup očuvanja zdravlja koji se primjenjuje od davnina u raznim tradicijama. Znanja mudrog istoka polako, ali sigurno nalaze put do nas zapadnjaka jer imamo sve veću potrebu za prirodnim pristupima zdravlju i dobronamjernim ljudskim dodirom koji gotovo iščezava iz naše svakodnevice. Tretman refleksologije stopala se najčešće radi na stopalima jer je iskustvo kroz tisuće godina pokazalo da tretmani na stopalima daju najbolje rezultate. Riječ refleksoterapija dolazi od riječi refleksija ili odraz, dakle stanje našeg tijela očituje se u zonama na našim stopalima.


Refleksoterapija (refleksologija) je posve prirodan i vrlo učinkovit pristup očuvanja zdravlja koji se primjenjuje od davnina u raznim tradicijama. Znanja mudrog istoka polako, ali sigurno nalaze put do nas zapadnjaka jer imamo sve veću potrebu za prirodnim pristupima zdravlju i dobronamjernim ljudskim dodirom koji gotovo iščezava iz naše svakodnevice. Tretman refleksologije stopala se najčešće radi na stopalima jer je iskustvo kroz tisuće godina pokazalo da tretmani na stopalima daju najbolje rezultate. Riječ refleksoterapija dolazi od riječi refleksija ili odraz, dakle stanje našeg tijela očituje se u zonama na našim stopalima. Zone na našim stopalima su živcima povezane sa svim našim organima i raznim tkivima u tijelu. Tretiranjem zona na stopalima koje su kod svakoga osjetljive na osebujan način, djelujemo uravnotežujuće na organe i tkiva u tijelu koji su povezani s tim zonama i tako pomažemo tijelu da lakše izađe na kraj s raznim tegobama. Za vrijeme i nakon tretmana možete iskusiti osjećaj neopisive ugode i osjećaj da ste potpuno utonuli u podlogu na kojoj ležite zbog duboke opuštenosti. Do takve opuštenosti dolazi jer refleksoterapija izuzetno povoljno djeluje na naš živčani sustav. Refleksoterapija je dobrodošla za ljude svih dobi i trudnice iza 3. mjeseca trudnoće kojima se tako mogu olakšati mnoge tegobe s kojima se susreću.

Masaža je jedna od najpoznatiji metoda opuštanja i liječenja. Masaža snažno djeluje na zdravlje i raspoloženje, posebice ako se prakticira redovito. Istraživanja pokazuju da čak devedeset posto bolesti nastaje zbog stresa. Masaža je odličan način da se oslobodite od stresa. Masaža je također korisna kod bolova u leđima, reume i artritisa, nesanice, glavobolje i migrene, upale mišića, celulita i pretilosti, umora i iscrpljenosti, oslabljenog imuniteta, srčanih bolesti…

Salon za masažu “Physis”

Zvonimira Rogoza 5, Savica, Zagreb

Poklon bon za masažu moguće kupiti u salonu

Nudimo Vam: 

  • miran, tih i visoko higijenski prostor
  • ugodnu i opuštenu atmosferu
  • slušamo i poštujemo vaše želje
  • svi preparati su visoke kvalitete i ne izazivaju alergijske reakcije
  • poštujemo diskreciju i privatnost svakog klijenta

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak10:00 - 18:00
  • Adresa: Zvonimira Rogoza 5, Zagreb
  • Ines Pokos, fizioterapeut:+385(0)91 607 9776
  • Email:physis@carther.hr

Pošaljite nam poruku

_

Javite se i rezervirajte svoj termin!

[]
1 Step 1
Ime i prezime
Upit
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija